Adverteren in Bing, vergroot uw online bereik!

Adverteren in Bing betekent een minder groot bereik vergeleken met Google Ads management. Daar staan echter aanzienlijk lagere kosten met prima conversiepercentages tegenover.

Starten met adverteren in Bing

Bing adverteren

De voordelen van adverteren in Bing met Microsoft Advertising

Op pc’s en mobiele apparatuur met Windows staat vaak standaard de Bing zoekmachine aan voor suggesties bij zoekopdrachten die geen directe zoekresultaten opleveren zoals verkeerd gespelde zoekopdrachten.

Adverteren in Bing is een betaalbaar Google Ads alternatief

De kosten voor klikken op Bing advertenties zijn vaak veel goedkoper dan Google Ads. Daarom is, ondanks de lagere zoekvolumes, adverteren in Bing een prima aanvulling op adverteren in Google.

Meetbaar in Google Analytics

Standaard worden conversies afkomstig van Bing niet gemeten in Google Analytics op zoekwoordniveau. Onze specialisten zorgen ervoor dat ook de prestaties van Bing campagnes tot op zoekwoordniveau zichtbaar zijn in Google Analytics.

Adverteren in Bing

OOSEOO is Microsoft advertising partner

Adverteren in Bing, onmisbaar in elke online marketingstrategie!

Optimaal rendement, maximale zichtbaarheid. De specialisten van OOSEOO Internetmarketing zorgen ervoor dat uw Microsoft Advertising campagne(s) optimaal worden ingezet om kansen die anderen laten liggen optimaal te benutten.

Heeft u al een succesvolle Google Ads campagne? Dan kan OOSEOO als gecertificeerd BING professional deze campagne(s) inclusief alle noodzakelijke data en gegevens overzetten naar uw Bing campagne.

Ontdek de mogelijkheden die uw concurrenten laten liggen.

Adverteren in Bing met Microsoft advertising betekent extra mogelijkheden benutten voor meer omzet en een hoger rendement!

Heeft u vragen over deze dienst? Of wilt u meer informatie?


Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Liever direct telefonisch contact? Bel ons op:
0172 421 411

    google partner badge
    Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.