Bing adverteren vergroot uw online bereik!

Bing adverteren betekent een minder groot bereik vergeleken met Google AdWords. Daar staan echter aanzienlijk lagere kosten met prima conversiepercentages tegenover.

Starten met Bing adverteren

Bing adverteren

Profiteer van de voordelen van Bing adverteren

Op pc’s en mobiele apparatuur met Windows staat vaak standaard de Bing zoekmachine aan voor suggesties bij zoekopdrachten die geen directe zoekresultaten opleveren zoals verkeerd gespelde zoekopdrachten.

Bing adverteren is een betaalbaar AdWords alternatief

De kosten voor klikken op Bing advertenties zijn vaak veel goedkoper dan Adwords. Daarom is, ondanks de lagere zoekvolumes, adverteren in Bing een prima aanvulling op adverteren in Google.

Meetbaar in Google Analytics

Standaard worden conversies afkomstig van Bing niet gemeten in Google Analytics op zoekwoordniveau. Onze specialisten zorgen ervoor dat ook de prestaties van Bing campagnes tot op zoekwoordniveau zichtbaar zijn in Google Analytics.

Adverteren in Bing

Bing adverteren, onmisbaar in elke online marketingstrategie!

Optimaal rendement, maximale zichtbaarheid. De specialisten van OOSEOO Internetmarketing zorgen ervoor dat uw Bing campagne(s) optimaal worden ingezet om kansen die anderen laten liggen optimaal te benutten.

Heeft u al een succesvolle Google AdWords campagne? Dan kan OOSEOO als gecertificeerd BING professional deze campagne(s) inclusief alle noodzakelijke data en gegevens overzetten naar uw Bing campagne.

Ontdek de mogelijkheden die uw concurrenten laten liggen.

Adverteren in Bing betekent extra mogelijkheden benutten voor meer omzet en een hoger rendement!

Heeft u vragen over deze dienst? Of wilt u meer informatie?


Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Liever direct telefonisch contact?
Bel 033 760 0110


google partner bagde
Copyright © 2021 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.