Dutch Garden, Specialist in Tuinmeubelen

De perfecte combinatie van een goed vindbare webshop en showroom in Naarden

Dutch Garden, Specialist in Tuinmeubelen

De uitdaging

Jered van Dutch Garden was al zeer succesvol actief met zijn webshop de Teakspecialist. De webshop gespecialiseerd in teak tuinmeubelen is vooral een online etalage van de showroom in Naarden. Tuinmeubelen van topmerken kopen we nog niet online.

De doelstelling is ambitieus. Marktleider in tuinmeubelen van topmerken worden. Tuinmeubelen van topmerken zijn vaak van teak maar lang niet altijd. Voor “teak tuinmeubel” gerelateerde zoekwoorden was Jered met de webshop van de teakspecialist goed zichtbaar in de niet- betaalde en betaalde zoekresultaten maar dan kon beter.

Naast voor het optimaliseren van de Google Ads campagnes, een slag op gebied van SEO en re-design van de webshop op het Lightspeed/SEOshop platform, is gekozen voor OOSEOO om de webshop te verhuizen naar het nieuwe domein Dutchgarden.nl. Dat moet beter aansluiten op het assortiment dat flink is uitgebreid. De huidige posities in Google moeten niet alleen behouden maar ook uitgebreid worden op basis van de nieuwe producten die lang niet alleen meer uit “teakhout” bestaan.

 

De oplossing

OOSEOO bouwde de Google Ads campagnes om die gebouwd waren door een ander bureau. De Google Shopping campagne strategie van OOSEOO zorgt ervoor dat er enkel nog geadverteerd wordt met de juiste zoektermen. De besparing en prestatie verbetering van de door OOSEOO gebouwde shopping campagnes is enorm!

Na een goed eerste seizoen samenwerken, heeft OOSEOO samen met Jered en zijn team de webshop van de Teak specialist verhuist naar Dutchgarden.nl. Een spannende operatie want de topposities in Google mochten niet verloren gaan. Dutchgarden.nl heeft tegelijkertijd een nieuw design gekregen en is verder SEO geoptimaliseerd. De webshop scoort niet langer alleen voor “teak tuinmeubelen” goed in Google. Ook voor tuinmeubelen gemaakt van andere materialen uit de uitgebreide collectie is de vernieuwde webshop inmiddels zichtbaar beter online.

Dutch Garden is zeer actief bezig met video als onderdeel van de online marketing strategie en heeft een populair Youtube kanaal. De Google Ads campagnes zijn door OOSEOO uitgebreid met videocampagnes voor meer naamsbekendheid en merkoverweging. Weten hoe wij dat doen? Neem contact op met onze specialisten!

Opbrengst en conversieratio


Ongediertebestrijding Jonker omzet
Omzet+141% *
Ongediertebestrijding Jonker groei conversiepecentage
Conversie ratio+9,8% *
Ongediertebestrijding Jonker transacties
Transacties+136% *


* 2017 vs. 2018

google partner badge
Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.