Beestachtige prestatieverbetering voor Ongediertebestrijding Jonker

Beestachtige prestatieverbetering voor Ongediertebestrijding Jonker

De uitdaging

Ongediertebestrijding Jonker is al jaren actief als ongediertebestrijder in de regio Amersfoort en omstreken. Om klanten binnen te halen is een goede Google Ads campagne cruciaal. Alle klanten komen via internet binnen en dan vooral via Google Ads.

De doelstelling was een beter presterende Google Ads campagne en een beter conversiepercentage. Daarnaast werd er een betere vindbaarheid gewenst via de niet-betaalde resultaten in de Google zoekmachine en een beter inzicht in de customer journey.

Om deze doelstelling te behalen was Ongediertebestrijding Jonker eerder al in zee gegaan met meerdere partijen die de verwachtingen helaas niet konden waar maken.

Het bedrijf heeft meerdere malen een nieuwe site laten maken en geoptimaliseerde landingspagina’s laten schrijven maar had vervolgens geen inzicht in de prestaties en het aantal opdrachten bleef ver achter.

Het bedrijf bleef daarom sterk afhankelijk van dure lead generators die in Google Ads min of meer ook nog directe concurrenten waren. Extra uitdaging is dat het bestrijden van ongedierte zeer seizoensgebonden is.

 

De oplossing

OOSEOO bouwde de Google Ads campagnes geheel opnieuw op. We hebben een uitdraai gemaakt van alle gemeentes in de regio groot Utrecht en voor al deze gemeentes in combinatie met de diverse verschillende soorten ongedierte aparte campagnes gebouwd. De prestatieverbetering van de door OOSEOO ontwikkelde Google Ads strategie was direct zichtbaar beter!

Daarna bouwde OOSEOO een nieuwe website op basis van WordPress en schreef OOSEOO SEO geoptimaliseerde landingspagina’s die ook worden gebruikt als bestemmingspagina in de Google Ads Campagnes. Hierna ging het aantal aanvragen door het dak. Na verloop van tijd scoorden de nieuwe pagina’s zo goed in de niet-betaalde zoekresultaten van Google dat het aantal aanvragen via SEO spectaculair steeg. Het succes was zo groot dat de Google Ads campagnes zelfs tijdelijk geheel uitgezet moesten worden omdat ze het werk niet aankonden.

Naast Google Analytics implementeerde OOSEOO Adcalls, zodat bezoekers altijd een lokaal nummer zien en leads via de telefoon kunnen worden gemeten tot op zoekwoordniveau. Om ervoor te zorgen dat concurrenten het Google Ads budget niet weg klikken heeft OOSEOO een clickfraude preventie oplossing ge?mplementeerd. Dit levert een besparing van duizenden euro’s op jaarbasis op. Weten hoe wij dat doen? Neem contact op met onze specialisten!

Opbrengst en conversieratio


Ongediertebestrijding Jonker omzet
Omzet+920% *
Ongediertebestrijding Jonker groei conversiepecentage
Conversie ratio+344% *
Ongediertebestrijding Jonker transacties
Leads+562% *


* 2017 vs. 2018

google partner badge
Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.