Vol gas met Burton 2cv Parts

Een internationaal e-commerce succesverhaal

Vol gas met Burton 2cv Parts

De uitdaging

Iwan G?bel is een echte entrepreneur. Hij startte Burton car company op al jonge leeftijd samen met zijn broer Dimitri. In 2005 ontving hij de award voor in de categorie “100% beste entepreneur van Nederland. .

Iwan is eigenaar van een van de meeste coole bedrijven van Nederland, Hij verkoopt nieuwe, refurbished en gebruikte onderdelen voor de 2CV maar er is meer. Gebaseerd op en met 2CV onderdelen ontwierp hij de Burton sportwagen. Een betaalbare sportwagen, die helemaal? kant en klaar kan worden afgeleverd maar die ook als bouwpakket beschikbaar is

Zijn wens was een kosteneffectieve? e-commerce oplossing als aanvulling van de garage. Dus is er een webshop gebouwd gericht op nationale en internationale klanten. Om de 2CV onderdelen aan de man te brengen in diverse landen is een Google Ads campagne door een gerenommeerd Google Ads bureau ruime ervaring een belangrijke succesfactor. Hiervoor werd OOSEOO Internetmarketing ingeschakeld!

 

De oplossing

OOSEOO bouwde internationale Google Ads campagnes op basis van meer dan 12 jaar ervaring. De Google campagne strategie van OOSEOO zorgt ervoor dat er enkel nog geadverteerd wordt met de juiste zoektermen en dat de klant snel vind wat hij nodig heeft. De Google Ads campagnes dragen enorm bij aan het feit dat Burton 2CV parts vandaag de dag een internationale autoriteit is als het gaat om onderdelenspecialist voor de 2CV.

OOSEOO werkt op basis van een zeer succesvolle samenwerking al jaren aan het constant overtreffen van de beoogde doelstellingen. Kenmerkend van het het succes is een ideale combinatie van Burton als gedreven en innovatieve productspecialist en aan de andere kant OOSEOO als een ervaren online marketingspecialist. .

Burton 2CV parts volgt een brede online marketing strategie en heeft een grote groep trouwe fans als ambassadeurs opgebouwd. Sinds kort staat er een compleet nieuwe meer-talige webshop online zodat Burton 2CV parts helemaal klaar is voor de toekomst? De Google Ads campagnes van OOSEOO zijn een cruciaal onderdeel dan dit internationale omni-channel succesverhaal. Weten hoe wij dat doen? Neem contact op met onze specialisten!

Opbrengst en conversieratio


Ongediertebestrijding Jonker omzet
Omzet+530,2% *
Ongediertebestrijding Jonker groei conversiepecentage
Conversie ratio+39,9,8% *
Ongediertebestrijding Jonker transacties
Transacties+323% *


* 2016 vs. 2017

google partner badge
Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.