Bescherm uw Google Ads campagnes en start met klikfraude protectie

Voorkom hoge kosten in uw Google Ads campagnes door frauduleuze klikken door bijvoorbeeld bots, clickfarms of uw competitieve te filteren.

Klikfraude protectie

Optimaliseer uw Google Ads met Klikfraude Protectie voor Kwalitatief Verkeer

Met klikfraude protectie wordt er een extra laag over uw Google Ads campagnes geplaatst om het mediabudget te beschermen tegen frauduleuze klikken van bots, scripts, VPN-gebruikers of concurrenten.

Om dit in te schakelen, wordt een software gekoppeld aan uw Google Ads account zodat er meer mogelijkheden zijn om te sturen op zo kwalitatief mogelijk verkeer vanuit de campagnes.

Door het instellen van slimme regels in de klikfraude protectie software worden Google Ads campagnes nog beter beschermd. Denk hierbij aan regels op het gebied van gebruikersgedrag, regio en bijvoorbeeld IP adressen.

Klikfraude detectie

Frauduleuze klikken worden door deze bescherming sneller gedetecteerd en uit de campagnes gefilterd met de volgende gevolgen:

– U bespaart op kwalitatief slechte klikken
– Kwaliteit van uw campagne verkeer gaat omhoog
– Kosten per conversie dalen

De tool klikfraude protectie kan ingeschakeld worden als onderdeel van een Google Ads abonnement bij Lead Today. Opstartkosten voor deze uitbreiding zijn eenmalig €250,- daarna betaalt u maandelijks €60,-

Lees meer bij Lead Today

 

Heeft u vragen over deze dienst? Of wilt u meer informatie?


Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Liever direct telefonisch contact? Bel ons op:
010 795 5671

    google partner badge
    Copyright © 2023 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.