Bescherm uw Google Ads campagnes en start met klikfraude protectie!

Voorkom dat bots, clickfarms en de competitie uw Google Ads budget er doorheen jaagt door constant op uw advertenties te klikken. Onze klikfraude protectie tool is de oplossing!

Direct uw Google Ads account beschermen

Klikfraude protectie

Bescherm uw Google Ads campagnes tegen klikfraude v.a. 60 euro per maand!

Klikfraude is fraude waarbij advertenties worden constant aangeklikt worden door bots, clickfarms en de concurrentie. Dit is slecht voor het conversiepercentage en voorkomt dat de juiste strategische beslissingen kunnen worden genomen omdat de data wordt vervuild.

Wij monitoren uw advertenties

Ons systeem analyseert het klikgedrag afkomstig van advertenties in de zoekmachine van Google, Google Shopping en display campagnes. Wij controleren op IP, apparaat en verdachte klikpatronen al dan niet afkomstig vanaf VPN verbindingen.

Wij blokkeren frauduleuze klikken

Ons systeem blokkeert automatische alle IP adressen die frauduleuze klikken genereren. Hiermee is uw Google Ads account beschermd tegen op uw advertentie klikkende concurrenten. Uw advertenties zijn niet meer zichtbaar voor uw concurrenten. Het systeem vraagt bovendien geld terug aan Google door geheel automatisch een klikfraude rapport te sturen.

Direct uw Google Ads account beschermen

Klikfraude detectie

Zo werkt klikfraude dectectie

Door de klikken te analyseren met geavanceerde machine learning algoritmes, bent u ervan verzekerd dat uw Google Ads niet opgaat aan de concurrentie en dat er enkel potenti?le klanten uw advertenties kunnen zien.

Ons systeem upload alle IP adressen automatisch naar Google om uw Google Ads campagnes te beschermen. Daarmee kunt in in de meeste gevallen een hoop geld besparen.

Het dashboard bevat alle informatie en inzicht van het klikgedrag op uw Google Ads advertenties. Bovendien kunt u zelfs schermopnames bekijken zodat u zelf ook kunt beoordelen of het mensen of klikbots zijn die uw website na het klikken op een advertentie bezochten.

Ons klikfraude detectie systeem beschermd uw Google Ads advertenties tegen: de concurrentie, klikbots, klikfarms en merk haters. U bepaald zelf hoe vaak iemand een advertentie mag aanklikken door het opstellen van eigen regels.

Direct uw Google Ads account beschermen

Meer weten? Check deze video!

Heeft u vragen over deze dienst? Of wilt u meer informatie?


Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Liever direct telefonisch contact?
Bel 010 795 5671

  Klikfraude bescherming als oplossing

  Klikfraude is een vorm van fraude waarbij adverteerders worden bedrogen doordat er onrechtmatig op hun online advertenties wordt geklikt. Dit gebeurt bijvoorbeeld door bots of mensen die op de advertenties klikken zonder enige interesse in de advertenties te hebben.

  Klikfraude is een probleem voor adverteerders omdat zij betalen per klik op hun advertenties, en klikfraude verhoogt dus de kosten zonder dat dit resulteert in meer waardevolle leads of verkopen. Klikfraude is een serieuze kwestie voor online adverteerders. Het is belangrijk om bewust te zijn van deze vorm van fraude en maatregelen te nemen om het te voorkomen.

  Om klikfraude te voorkomen, kunnen adverteerders gebruik maken van verschillende maatregelen zoals het instellen van limieten op het aantal klikken per dag en het monitoren van verdachte activiteit. Helaas werkt dit nog steeds niet goed, daarom gebruiken wij software die bots, clickfarms en de kliks van de competitie tegenhoudt en zo zorgt dat u mediabudget naar de juiste doelgroep gaat.

  google partner badge
  Copyright © 2023 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.