Linkbuilding. Nog steeds de belangrijkste SEO factor.

Direct starten met linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding verdient zichzelf terug

De verbeterde posities in de niet-betaalde zoekresultaten van Google die linkbuilding met zich meebrengt, zorgen ervoor dat de kosten hiervoor snel zijn terugverdiend.

Een toppositie in Google is het enige dat telt

Gevonden worden in Google is de sleutel tot succes. Linkbuilding is een onmisbaar onderdeel van SEO om dit te bereiken. OOSEOO weet als geen ander hoe belangrijk links zijn voor de positie van uw site in Google. Daarom nemen wij uw behoefte aan goede links uiterst serieus!

Meetbare resultaten

De effecten van linkbuilding zijn na verloop van tijd zeer goed zichtbaar en meetbaar in de vorm van extra bezoekers op uw website of webshop. Dit ziet u direct terug in de omzet en/of het aantal leads.

Linkbuildingspecialist OOSEOO

Linkbuilding uitbesteden is zeer verstandig

De SEO professionals van OOSEOO zorgen voor links op de juiste plekken op het internet. Het aanmelden van de website bij zoveel mogelijk directories is zeker niet voldoende. Hiervoor is tegenwoordig veel meer nodig zoals bijvoorbeeld een goede contentmarketingstrategie.

U kunt linkbuilding natuurlijk ook zelf doen, maar zelden wordt dit binnen de eigen organisatie goed opgepakt. Linkbuilding is geen eenmalige taak, maar een continu proces. Samen met onze klanten werken wij continu aan het promoten van uw eigen site op andere sites. Ons doel is een toppositie in de niet-betaalde zoekresultaten van Google. Zo wordt u snel gevonden door potenti?le klanten.

OOSEOO heeft eigen linkbuildingspecialisten in dienst, die ervoor zorgen dat u zich over deze belangrijke taak geen zorgen meer hoeft te maken.

Heeft u vragen over deze dienst? Of wilt u meer informatie?


Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Liever direct telefonisch contact?
Bel 010 795 5671

  Veel gestelde vragen over linkbuilding

  Ja, het hebben van links op andere websites is essentieel voor een goede positie in Google. Dit gaat in vrijwel alle gevallen niet vanzelf. Het aanmelden van uw site bij zoekmachines is niet voldoende. Dit werkt soms zelfs averechts. Om in de zoekmachine van Google opgenomen te worden, dient u te beschikken over een link op een andere website die reeds is opgenomen in de index van de zoekmachine. Wanneer uw site is opgenomen betekent dit niet dat uw site ook hoog scoort in de niet-betaalde zoekresultaten van Google. Linkbuilding is een belangrijke SEO factor die bepaalt of uw website wel of niet hoog scoort in Google en is een essentieel onderdeel van SEO. Onze SEO en content marketingspecialisten stellen samen met u een linkbuildingstrategie op en voeren de werkzaamheden voor u uit.
  Dat verschilt per project. Linkbuilding werkt niet altijd hetzelfde. Elke klant heeft zijn eigen uitdagingen. Het hangt ook sterk af van de woorden waarop u wilt scoren in Google. Het belangrijkste is dat er een linkbuildingplan wordt gemaakt en dat dit goed wordt uitgevoerd. OOSEOO zal u uiteraard adviseren welke oplossing het best bij u past.
  Het antwoord op deze vraag is niet te beantwoorden. Het maakt namelijk niet uit hoeveel links er naar een website verwijzen. Goede links leveren veel meer resultaat op dan slechte links. U kunt beter twee goede links naar uw eigen website hebben dan 2.000 slechte links. Linkbuilding op basis van kwaliteit is niet te automatiseren en kost veel meer tijd. Onze manier van linkbuilding levert echter wel duurzaam resultaat op.
  Jazeker, het zal misschien niet gemakkelijk zijn om veel links te vergaren naar de eigen website maar dat is ook niet nodig. Het gaat erom dat uw eigen website vermeld wordt op de juiste sites. Effectief linkbuilden is zeker mogelijk voor websites met een niche onderwerp.
  Nee, hoewel Google het soms moeilijk heeft om deze verkapte linkspam te ontdekken, is dit tegen het beleid zoals omschreven in de Google webmaster guidelines. Soms heeft het effect maar dat is tijdelijk en uiteindelijk levert dit meer schade dan resultaat op.
  Nee, ook nofollow links helpen mee aan een goed backlink profiel en deze links zijn zeker van invloed op de positie van uw site in de niet-betaalde zoekresultaten van Google.
  Nee, het hebben van kwalitatief goede links is essentieel voor een goede positie van de website in Google. Linkbuilding wordt wel steeds moeilijker. Dit komt omdat makkelijk te verkrijgen links steeds minder waarde krijgen. Contentmarketing is niets anders dan met goede content betere links vergaren naar uw eigen site.
  Contentmarketing is linkbuilding. U gebruikt kwalitatief goede content om uw site te promoten. Het lijkt iets anders dan linkbuilding maar eigenlijk is dit precies hetzelfde. Het cre?ren en promoten van goede content is een vast onderdeel van de linkbuilding strategie die u kunt verwachten van OOSEOO.
  Jazeker, sterker nog dit raden wij zelfs aan. OOSEOO zal linksuggesties aanleveren voor websites waar u beter zelf om een link kunt vragen. Dit omdat ze u waarschijnlijk al kennen en daarom sneller bereid zijn om uw link te plaatsen. Ons kennen ze niet dus wanneer het om een link gaat op een site van een relatie, dan zullen wij u adviseren zelf contact op te nemen. Het indentificeren van deze kansen nemen wij graag voor u uit handen. Ook dit is een onderdeel van een effectieve linkbuildingstrategie.
  Er zijn verschillende tools beschikbaar waarmee u het aantal links naar de eigen website kunt meten. Dit aantal zou gestaag moeten groeien.
  Dit is per geval verschillend maar na drie maanden zou u in principe de eerste effecten van onze linkbuilding werkzaamheden moeten zien. Het uiteindelijke resulaat is soms pas na een jaar helemaal zichtbaar. In de tussentijd zou de positie van uw website in Google geleidelijk verbeteren.
  Simpel antwoord, NEE! OOSEOO houdt zich beslist niet bezig met black-hat SEO in welke vorm dan ook.

  Het hebben van links naar uw eigen website op externe websites is niet alleen van belang voor de opname in de zoekmachine, maar ook voor het behalen van een goede posities in de niet-betaalde zoekresultaten van Google. Over het algemeen linken mensen niet uit zichzelf naar uw website. Wanneer de informatie op uw website echter als nuttig ervaren wordt, zal er eerder verwezen worden. Daarom vindt Google deze factor ook zo belangrijk. U heeft als eigenaar van een website of webshop nauwelijks invloed op het linken van anderen. Wie meer links heeft op andere websites, heeft betere content dan de concurrentie in de ogen van Google. Daarom zal een website met veel links hoger eindigen in de zoekresultaten dan websites die geen of weinig links hebben op externe websites. Hierbij speelt ook de kwaliteit en autoriteit van de verwijzende site een rol: wanneer de verwijzende site door Google hoog gewaardeerd wordt, wordt er ook meer waarde aan uw website toegekend.Uw website promoten is de manier om ervoor te zorgen dat anderen websites naar uw website linken. Websites linken niet automatisch naar uw website. Pas als ze vinden dat bezoekers van hun site relevante informatie vinden op uw website, zullen ze overwegen om naar uw website te linken. Het is daarom belangrijk dat uw website bestaat uit kwalitatieve inhoud.Er zijn diverse manieren om links naar uw website te verkrijgen. We noemen dit ook wel linkbuilding. Goed nieuws is dat het promoten van uw website om links te krijgen naar uw website geheel gratis kan zijn. Het hoeft in principe niets anders te kosten dan tijd. Dit in tegenstelling tot online adverteren met Google AdWords bijvoorbeeld. Maar uw website promoten kost dan ook wel behoorlijk wat tijd. Elke dag een uurtje in het begin doet vaak al wonderen. Hoe meer tijd u hierin steekt, hoe succesvoller uw website zal zijn. Het is vaak ook een kwestie van geduld. Resultaten zullen even op zich laten wachten. Geef daarom niet meteen op en verwacht niet direct resultaten.Wij zien dat veel mensen deze belangrijke werkzaamheden niet hoog op de prioriteitenlijst hebben staan. Dit terwijl het van groot belang is voor uw online succes! Het is daarom aan te raden om dit in ieder geval voor een deel uit te besteden.

  Niet alle links naar uw website zijn even waardevol. Terwijl een link van een website met hetzelfde onderwerp goed en belangrijk is voor de positie in de resultaten van zoekopdrachten in zoekmachines, kunnen links naar uw website die niet over hetzelfde onderwerp gaan zelfs een negatief resultaat hebben.

  Wanneer veel websites naar uw website linken die niet aan hetzelfde onderwerp gerelateerd zijn, kan dit door de zoekmachines worden gezien als spam. Dat levert dan negatieve resultaten op. Om de relevantie van een link naar uw website te bepalen, kijkt een zoekmachinespider naar de inhoud van de website die naar uw website linkt. Zoekmachine spiders kijken ook naar de anchor-tekst van de link om te bepalen of een link relevant is.

  Stel, u hebt een website over paarden. Een link naar uw website vanaf een website die gaat over auto?s is voor u niet relevant. Een link naar uw website vanaf de website van Anky van Grunsven wordt door Google waarschijnlijk als zeer relevant gezien voor uw website.

  Hoe krijgen we precies links naar onze website? In de ideale wereld hebt u een uniek product en wil iedereen dit direct kopen. Als het gaat om een uniek product dat iedereen moet hebben en dat nergens anders te koop is, zal het inderdaad niet lang duren voordat iedereen naar uw website gaat linken en u overspoeld zult worden met bezoekers. Ook als u de enige foto heeft van bijvoorbeeld een unieke gebeurtenis met veel nieuwswaarde, zal u dat veel links en bezoekers opleveren. De kracht van het internet is dat informatie zich in een zeer rap tempo kan verspreiden, als een olievlek, met de snelheid van een van de berg rollende, steeds groter wordende sneeuwbal. In alle andere gevallen moeten we het promoten en wereldkundig maken van de website een handje helpen.

  OOSEOO kan deze vervelende en lastige klus voor u uit handen nemen!

  google partner badge
  Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.