Nu een ervaren online marketeer nodig?

OOSEOO heeft de perfecte oplossing!
Ja, hier wil ik meer over weten!

Online marketing team nodig maar budget voor stagiair?

U weet dat u iets met Online Marketing moet doen maar online marketeers zijn schaars en een internetmarketing bureau inschakelen is veel te duur. Wie gaat die teksten nu eindelijk eens op de site zetten, wie doet SEO optimalisatie en linkbuilding. Lopen mijn Google Ads campagnes optimaal. Ben ik goed bezig op Social Media?

OOSEOO heeft de perfecte oplossing!

Bovendien rijst de vraag: kan ik deze persoon zelf aansturen en beoordelen op zijn capaciteiten en heb ik wel genoeg werk voor een full-time FTE op de loonlijst? Maar al te vaak wordt dit opgelost met een stagiair, de jeugd heeft hier immers affiniteit mee. Maar is dat wel zo?

Direct de juiste expertise in huis en niemand op de loonlijst

Natuurlijk weet de jeugd alles over Snapchat en spelen ze de hele dag en nacht Fortnite online. Het is verleidelijk om een stagiair de online marketing te laten doen. Maar is het wel verstandig om deze belangrijke taken aan een stagiair uit te besteden?

OOSEOO heeft de perfecte oplossing:
‘Marketeer 4 a day’

Elke week een ervaren online marketeer aan het werk

U huurt een ervaren online marketeer in voor 4 uur per week. Dit betekent dat u per maand 16 uur de beschikking heeft over iemand die precies weet wat hij doet. Onze online marketing professionals voeren voor diverse bedrijven dagelijks alle online marketing werkzaamheden uit waar u zoveel behoefte aan heeft.

Efficiency door ervaring.

Omdat het hier gaat om een ervaren online marketing specialist doet deze persoon veel beter en effici?nter het belangrijke werk dat u eigenlijk in de schoenen van een stagiair wilde schuiven.

Zekerheid en direct ontzorgt

Waarschijnlijk doet de online marketeer in 16 uur alles zelf, maar zelfs als dat niet lukt dan kan hij eventueel wel uw stagiair aansturen indien u toch nog een paar handjes te kort komt. Geen arbeidscontracten en lange looptijden

Inclusief alle tools en expertise van een heel team

De expertise van de online marketeer die u bij ons inhuurt weet al heel veel maar zelfs hij kan vragen hebben over de werkzaamheden en taken die hij uitvoert, de ontwikkelingen gaan immer razendsnel! In dat geval kan hij terecht bij alle collega?s van OOSEOO voor ondersteuning en support vragen. Bovendien beschikt u met het marketeer-4-a-day programma ook over alle tools die SEO en SEA direct naar een hoger niveau tillen.

Interesse? Wacht niet te lang het aantal online marketeers die wij kunnen inzetten is beperkt!

 
Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 
Liever direct telefonisch contact?
Bel 033 760 0110

  [textarea opmerkingen placeholder "Opmerkingen]

  Veel gestelde vragen

  Nee, de online marketeer wordt op een vaste dag voor 4 uur ter beschikking gesteld om alle gewenste werkzaamheden uit te voeren op gebied van online marketing. Dit doet hij op kantoor van OOSEOO en communiceert via telefoon en/of skype op eigen apparatuur aan zijn eigen bureau. Toch behoefte aan contact? Dan is er op het kantoor van OOSEOO genoeg ruimte om dit te faciliteren.
  De online marketeer die u ter beschikking krijgt is:

  • 100% Google Adwords gecertificeerd
  • Ervaren op gebied van SEO
  • Ervaren op gebied van Linkbuilding
  • Ervaren met Google Analytics
  • Ervaren op gebied van SEO vriendelijke teksten schrijven
  • Doet zelfstandig zoekwoordonderzoeken
  • Geeft navigatiestructuur advies
  • Werkt zelfstandig of in teamverband
  • Inzetbaar op Social Media
  • Inzetbaar voor het opstellen van online marketing strategie?n
  • Inzetbaar als tussenpersoon voor communicatie met web ontwikkelaars en andere toeleveranciers
  Nee niet binnen het programma Marketeer 4 a Day, anders ontstaat er een verkapte loondienst situatie. Indien er meer behoefte is aan online marketing werkzaamheden dan 16 uur per maand dan bieden wij u een voorstel op maat aan. Helemaal aangepast op basis van de gewenste expertise en werkzaamheden waar u behoefte aan heeft.
  Indien gewenst dan plannen wij voor aanvang een kick-off meeting in. Tijdens deze meeting inventariseren we de doelstellingen en maken wij op basis van hetzelfde gunstige tarief een plan van aanpak voordat we daadwerkelijk beginnen. Het is geen probleem om de eerste uren uit het Online Marketeer 4 a day in te zetten voor het opstellen van het plan van aanpak
  Wij proberen deze oplossing zo laagdrempelig mogelijk te houden zonder lang lopende contracten. Daarom vragen wij om ons tenminste 3 maanden van te voren te laten weten dat u met onze online marketeer wilt stoppen.
  google partner badge
  Copyright © 2023 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.