Nieuw! – OOSEOO Academy Masterclasses


Dit item is gepost op: 12-05-2013 | Door Joep van der Linden


Ja het klopt, het is alweer een tijdje geleden dat we een bericht op ons blog plaatsten. Maar daar hebben we ook nu weer een goede reden voor!

Enkele jaren geleden startten wij de gratis toegankelijke internetmarketing seminars en kennissessies. Dit zeer succesvolle concept werd al snel overgenomen door de markt. Inmiddels zijn deze bijeenkomsten door veel collega’s omgebouwd tot een bedrijfspresentatie met weinig toegevoegde waarde anders dan het aanprijzen van de eigen diensten.

Daarom hebben we iets nieuws bedacht!

Wij presenteren met trots ons nieuwste project. De OOSEOO Academy Masterclasses. Deze unieke documenten bevatten informatie van zeer hoge kwaliteit over Internetmarketing gerelateerde onderwerpen. Elke maand zullen we proberen om minstens ??n nieuwe Masterclass publiceren in ons kenniscentrum.

We trappen af met de OOSEOO Academy Masterclass: “WordPress websites versnellen”.

 

masterclass-wordpress-website-versnellen

Met maar liefst 40 pagina’s boordevol informatie over het verbeteren van de snelheid van een WordPress website, is dit een absolute aanrader! WordPress traag of te langzaam? Lees alles over de mogelijke oorzaken van een langzame WordPress website en hoe dit op te lossen, in deze eerste uit de reeks OOSEOO Academy Masterclasses!

Ook webmasters die geen WordPress website hebben kunnen hier veel nuttige informatie uit halen.

Bezoek ons vernieuwde kenniscentrum of download gratis onze eerste OOSEOO Academy Masterclass WordPress websites versnellen
en ja dat is helemaal gratis!

Over Joep van der Linden

google partner badge
Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.