Nieuwsbrief in Adwords advertentietekst: Toekomstmuziek of valse noot?


Dit item is gepost op: 06-01-2012 | Door Mark Jansen


Google probeert constant het advertentieprogramma Google Adwords te voorzien van nieuwe functies voor haar adverteerders. Maar ook de om de zoekmachine zelf, dus ook de advertenties, relevanter en aantrekkelijker te maken.

Een van de laatste ontwikkelingen van Google Adwords is?een test waarbij het mogelijk is voor een consument om zijn e-mailadres direct achter te laten in de advertentie zelf. Het is de vraag welk soort adverteerder hier gebruik van zou willen maken. Het doel van deze advertentievorm is contactinformatie verkrijgen, waar de adverteerder een nieuwsbrief naartoe kan sturen of waarmee hij persoonlijk contact kan opnemen.

nieuwsbrief-adwords

Naast de niche markt?denken wij?niet dat het nieuwe idee van Google Adwords in Nederland zal aanslaan, als het ?berhaupt voorbij de testfase komt. De kans is klein dat iemand op basis van alleen de advertentietekst zijn e-mailadres zal achterlaten.

Over Mark Jansen

Mark is een autoriteit op het gebied van internetmarketing en schreef diverse boeken over internetmarketing waaronder "SEO voor Dummies", uitgegeven door uitgeverij Pearson.
google partner badge
Copyright © 2023 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.