Offerte- en contactformulier


  Naam *:

  Bedrijfsnaam *:

  Email *:

  Telnr:

  Website *:

  Diensten *:

  ConsultancySEOAdwordsSocial mediaWebdesignOOSEOO ProofAndersMarketeer 4 a dayKlikfraude protectie

   

  Opmerkingen:

  Klanten aan het woord

  Fantastische resultaten!

  Wij wilden een dynamische groei doormaken. De samenwerking met OOSEOO Internetmarketing is daarbij van cruciaal belang en heeft nu al tot fantastische resultaten geleid!

  Ruud van Basten - Hairandbeautyonline.com


  Wij staan weer op de kaart!

  Sinds de samenwerking met OOSEOO Internetmarketing staan we als recreatiepark weer op de kaart en genieten elke zomer weer meer mensen van ons mooie park.

  Marith Schoenmaker - Ermerstrand.nl


  Goede samenwerking

  Door de dienstverlening van OOSEOO Internetmarketing is de omzet significant gestegen de afgelopen 3 jaar. Daarnaast is het leuke contact voor mij ook erg belangrijk voor een goede samenwerking.

  José Borst-Weel -The Little Cool Company

  Referentie - Hethannahhuis.nl

  Sinds een aantal maanden hebben wij OOSEOO aangewend om voor ons google advertising te onderhouden. Binnen deze tijd hebben wij een enorme omzetgroei gekend vanwege de wijze waarop zij die taak voor ons vervullen. Daarnaast heeft OOSEOO onlangs voor ons onze webshop www.hethannahhuis.nl volledig op maat gemaakt. Tijdens dit traject hebben we zeer nauw samen gewerkt met Renate, Kaylee en Alicia, drie toppers die volgens strakke planning de webshop keurig volgens schema hebben gebouwd.

  Daarnaast hebben zij een formidabele prestatie geleverd bij het overzetten van onze gedwongen verhuizing van ons domein. Hierbij hebben wij zelfs op steun in de avonduren kunnen rekenen een service die je bij de meeste bedrijven niet vindt. Het team van OOSEOO weet nog wat service verlenen is, wij zijn super tevreden over deze partij en raden dan ook iedereen deze partij aan.

  Jeroen Spee - Het hannahhuis

  Referentie - Yogamat-online.nl

  Wij werken sinds eind 2012 samen met Ooseoo. In het begin had ik als eigenaar van twee webwinkels moeite om de marketing van de website uit handen te geven (zeker als het gaat om de kosten). Nu een jaar later kan ik melden dat de kosten van mijn marketing campagnes aanzienlijk zijn gedaald. Hebben een hogere conversie ratio. Het mooiste is dat wij nu aanzienlijk meer tijd hebben gekregen om de business verder te verbeteren en uit te bouwen. Ooseoo verzorgt intussen ook de designs van onze websites. Sinds een maand hebben ze ook de opdracht gekregen om onze Duitse en straks Engelse website te bouwen.

  Ze ondersteunen ons bij het vinden van de juiste partners voor de Duitse en Engelse markt en spelen ook hier een belangrijke rol bij het opzetten van de marketing strategie. Ooseoo ontzorgt ons op de gebieden waar wij minder kennis, tijd of talent voor hebben. Wij zijn zeer content met Ooseoo als partner in Business. Eerlijk en open tegen een goede prijs kwaliteit verhouding.

  Peter Rigtering - Yogamat online

  google partner badge
  Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.