Wie werken aan het online marketing succes van onze klanten?

Het maximale uit uw site halen is onze missie. Uw online succes is ons visitekaartje!

Direct contact met onze experts

budgetfloorstore-logo
nolte-kuchen-logo
lushified-logo
visma-logo
nisim-logo
budgetfloorstore-logo

De missie van OOSEOO

“Zichtbaar beter zijn in internetmarketing”

OOSEOO is een toonaangevend fullservice online marketing bureau en gedreven om u te helpen om het maximale uit online te halen. U kunt altijd rekenen op een resultaatgerichte aanpak. Met onze kennis en ervaring werken wij aan het online succes van uw onderneming alsof het om ons eigen bedrijf gaat. Dat laatste is misschien wel het belangrijkste wat ons onderscheidt van de rest!

OOSEOO is opgericht door Mark Jansen

Mark is een autoriteit op het gebied van internetmarketing. Uitgeverij Pearson Education heeft hem daarom benaderd om meerdere boeken over dit onderwerp te schrijven.

In 2008 publiceerde Pearson Education zijn eerste boek: “Zoekmachinemarketing – Scoor hoog in Google en haal meer uit je website”. In 2011 volgde “Google Marketing”. In beide boeken beschrijft Mark in duidelijke taal welke stappen leiden tot betere vindbaarheid en conversie van websites en webshops. In 2012 schreef hij “SEO voor Dummies” uit de bekende voor Dummies reeks.

Mark schreef ook de pocket “Scoren met Google” voor MKB kennisnetwerk “De Zaak” en hij publiceert regelmatig blogposts, whitepapers en masterclasses welke in eigen beheer worden uitgegeven.

Boeken van auteur Mark Jansen

Heeft u vragen over deze dienst? Of wilt u meer informatie?


Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Liever direct telefonisch contact? Bel ons op:
0172 421 411

    google partner badge
    Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.