Partners van OOSEOO

Wij werken samen met de beste specialisten op hun eigen vakgebied. Onze partners zijn geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit.

Google Partner
Google Partners is het Google-platform voor bureaus, online marketingadviseurs en andere internetprofessionals die het maximale uit hun relatie met Google willen halen. Leden krijgen exclusief toegang tot diverse voordelen, waaronder live-trainingsevenementen, branche-inzichten, extra ondersteuning, promotie-aanbiedingen, mogelijkheden voor b?tatests, professioneel netwerken en andere tools die speciaal zijn ontwikkeld voor bureaus. OOSEOO is al jaren Google Partner en behoort tot de top 20 van alle agencies in de Benelux als het gaat om kwaliteit! (bron: Google).
 www.google.nl/partners

LightSpeed
LightSpeed is de eerste aanbieder van webwinkels volgens de gezonde filosofie van No cure, No Pay. Bij LightSpeed betaalt u een laag vast bedrag per maand. Dus geen hoge investeringen en/of opstartkosten maar direct een webshop die goed vindbaar is in Google. U beschikt direct over alle functionaliteiten die u nodig heeft om een succesvolle webshop te runnen. OOSEOO is al jaren Gold partner van LightSpeed en is specialist in maatwerk op het Lightspeed platform.
 www.lightspeedhq.nl

WebwinkelKeur
 
 Het WebwinkelKeur is een keurmerk dat er is voor consument en winkelier. Geen onnodig duur keurmerk dat u kunt kopen, maar een non-profit keurmerk dat staat voor transparantie en duidelijkheid. Eerlijk tegenover u en tegenover uw klanten. Wanneer u netjes en eerlijk zaken wilt doen en dit ook aan uw klanten wilt laten merken, dan is Webwinkel Keur bij uitstek geschikt voor u.
 www.webwinkelkeur.nl

2Chairs
De kracht van Montapacking zit in het totale concept van packaging en webshopfulfilment. Van het verpakken tot het afhandelen van de orders, het opslaan en het eind verpakken voor de uiteindelijke consument. Daarnaast kunnen zij ook de retour afhandeling en de klantenservice tot in de puntjes verzorgen. De rol die Montapacking speelt in de e-fulfilmentbranche speelt zich voornamelijk af achter de schermen. Montapacking beschikt over een online portal waar alle relevante informatie realtime voor haar klanten wordt weergegeven. Deze portal is zodanig opgebouwd dat deze heel intuitief werkt.
 www.montapacking.nl

2Chairs
 
 Succesvolle Marketing draait niet alleen om uw product. Het gaat om het bij elkaar brengen van mensen, emoties en gedrag. Het is cruciaal om te weten wat uw klanten beweegt en waar zij naar producten en informatie zoeken. En daar vervolgens met onafgebroken aandacht op te focussen. Zo maakt u het echt Social en krijgen klantrelaties een zinvolle betekenis.
 www.2chairs.nl

Mailchimp
Met MailChimp verstuur je gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven in je eigen huisstijl. Het werkt simpel, snel en doeltreffend. Of je nu ZZP-er, webshopeigenaar, internetondernemer of marketing manager bent, maak, verzend en rapporteer je mailingcampagnes in no-time en verhoog je omzet en versterk de relatie met je klanten. Voor Lightspeed webshopeigenaren is er een app voor integratie met Mailchimp. Bezoek de website van MailChimp voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden en functionaliteiten:
 www.mailchimp.com
Leadinfo
 
 
Leadinfo is leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geinteresseerde leads aan de slag! Zo werkt de leadgeneratie software van Leadinfo voor u!
 www.leadinfo.com
google partner badge
Copyright © 2023 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.