SEO copywriting is de start voor meer conversies

De hogere posities in Google die goede teksten met zich meebrengen, zorgen voor aanzienlijk betere resultaten.

Starten met SEO copywriting

SEO copywriting

SEO copywriting expertise inhuren is een verstandige investering

De website is het digitale visitekaartje van de onderneming en vormt een belangrijk aandeel binnen de marketingstrategie. Onze contentmarketeers zijn ervaren tekstschrijvers die teksten schrijven die niet alleen geoptimaliseerd zijn voor SEO maar nog belangrijker voor de bezoekers van uw site.

SEO copywriting verdient uw aandacht!

Vaak zijn teksten het ondergeschoven kindje tijdens de bouw van de website. Dit terwijl de inhoud een van de allerbelangrijkste succesfactoren is voor een goede site. De contentmarketeers van OOSEOO nemen deze taak daarom uiterst serieus.

SEO copywriting is snel terugverdiend

Door de inzet van SEO copywriting wordt uw site beter en sneller gevonden via Google en sluit de content van iedere webpagina perfect aan bij uw doelgroep. Daarom converteren bezoekers direct veel beter.

OOSEOO copy writers

Waarom SEO copywriting door OOSEOO?

De inhoud van uw site is erg belangrijk. De teksten spelen hierin een belangrijke rol. Voor zowel SEO als uw bezoekers dient de inhoud van uw site uniek en van toegevoegde waarde te zijn.

Goede teksten schrijven is niet gemakkelijk. Onze ervaren contentmarketeers zijn hierin gespecialiseerd. Door uw teksten te laten schrijven door OOSEOO bespaart u tijd, bent u sneller en beter zichtbaar op topposities in Google en haalt u direct betere resultaten.

Meer weten ?

Neem direct contact met ons op. Vergeet niet te vragen om referenties van onze tevreden klanten die u reeds voor gingen.

Heeft u vragen over deze dienst? Of wilt u meer informatie?


Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Liever direct telefonisch contact?
Bel 010 795 5671

  Veel gestelde vragen over SEO copywriting

  Goede teksten op uw website zijn enorm belangrijk. De inzet van goede teksten zorgt ervoor dat Google weet waar uw website over gaat. Nog belangrijker is dat goede teksten ervoor zorgen dat u betrouwbaar en professioneel overkomt bij uw potentiele klanten. Het schrijven van teksten die uitsluitend zijn geschreven voor een hoge positie in Google is een achterhaald concept. Zelfs als teksten niet 100% geoptimaliseerd zijn voor een bepaalde zoekterm, dan kan een webpagina toch hoog scoren in Google. Dit komt omdat zoekmachines veel slimmer worden en verbanden tussen woorden die relevant aan elkaar zijn kunnen identificeren.
  De ideale lengte van een tekst is net zo lang als dat u nodig heeft om te vertellen wat u wilt. Voor informatieve onderwerpen zijn teksten in de regel langer dan teksten met een commerci?le boodschap. Commerci?le content is vaak kort en bondig om de aandacht van de ongeduldige bezoeker op uw site vast te houden.
  Content produceren op basis van een exacte mix tussen de zoekwoorden en de rest van de inhoud is een achterhaalde werkwijze. Het is natuurlijk wel van belang dat Google weet waarover een webpagina gaat om te kunnen beoordelen of deze wel of niet op een hoge positie in de zoekmachine wordt weergegeven. Daarom dient een tekst te worden voorzien van de zoekwoorden waarvoor u gevonden wilt worden. De zoekwoorddichtheid hangt af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de lengte van de tekst en het doel dat u wilt bereiken.

  Webteksten zijn vaak een ondergeschoven kindje. Zelfs als er veel aandacht is besteed aan SEO dan laat men op gebied van goede content vaak kansen liggen. Dit komt omdat het produceren van kwalitatief goede content moeilijk en vooral heel veel werk is. OOSEOO ziet bijvoorbeeld nog steeds dat heel veel webshops geen productomschrijving hebben staan bij alle producten in de webshop. Dit is natuurlijk heel slecht voor het conversie percentage.

  Heeft u op basis van zoekwoorden onderzoek content op uw website staan die perfect is geschreven voor vindbaarheid en de bezoeker op uw site? Dan is dit de basis voor online succes!

  De specialisten van OOSEOO zijn ervaren content marketeers met kennis van SEO. Dit staat garant voor kwalitatieve content op uw site. Goede content zorgt ervoor dat u door uw potenti?le klanten gevonden wordt en dat u bezoekers op de juiste manier informeert. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om het optimaal informeren van uw bezoekers over uw diensten of dat u uw productomschrijvingen wilt inrichten voor een optimaal conversie percentage. OOSEOO produceert content voor elk onderwerp en voor elke doelstelling.

  google partner badge
  Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.