SEO voor Dummies


Dit item is gepost op: 08-01-2013 | Door Mark Jansen


Het is alweer een tijdje gelden dat we een bericht op ons blog hebben geplaatst. Afgelopen jaar is een druk jaar geweest en de klanten gaan natuurlijk voor. Dit wil echter niet zeggen dat we niets geschreven hebben. In tegendeel zelfs! Vorige maand is ?de kleine SEO voor Dummies? verschenen.

De kleine SEO voor dummies geeft inzicht in website optimalisatie

Dit boek is alweer het vierde internetmarketing boek dat auteur Mark Jansen, eigenaar van OOSEOO Internetmarketing, heeft geschreven. De kleine SEO voor Dummies is een handzaam boek geworden met heel veel nuttige informatie en tips op gebied van het optimaliseren van websites in zoekmachines. Het boek legt op een heldere en vlot geschreven manier uit hoe u websites kunt optimaliseren voor een betere positie in Google.

Leer alles over de anatomie van een goed scorende website in Google

In SEO voor Dummies komen diverse technieken aan bod dit samen de positie van een website in Google bepalen. Soms dient de website hiervoor aangepast te worden maar dat is lang niet altijd zo. Dit betekent dat ook mensen zonder technische kennis veel kunnen doen om de website hoger in de zoekresultaten van Google te positioneren.

Veel van de werkzaamheden die OOSEOO Internetmarketing voor haar klanten uitvoert, kunt u na het lezen van SEO voor Dummies ook zelf uitvoeren. Indien u uw internetmarketing werkzaamheden gaat uitbesteden dan bent u, na het lezen van dit boek, veel beter in staat een kwalitatieve partij te selecteren.

Klaar voor de mobiele revolutie?

Er gaat veel veranderen op gebied van het optimaliseren van websites voor een hoge positie in zoekmachines. Het gebruik en de opkomst van smartphones zorgt voor veranderingen in de manier waarop we in de toekomst op zoek gaan naar informatie op het internet. Ook hier wordt aandacht aan besteed in de kleine SEO voor Dummies.

Naast de verschillende manieren om de positie van websites te verbeteren in Google, wordt er ook aandacht besteed aan wat juist niet te doen. Het laatste hoofdstuk van SEO voor Dummies gaat over de valkuilen die succes in de weg staan.

 

SEO-voor-Dummies

 

SEO voor Dummies, uitgegeven door Pearson Education, is verkrijgbaar op www.seo-voor-dummies.nl voor slechts ?8,95.

 

Over Mark Jansen

Mark is een autoriteit op het gebied van internetmarketing en schreef diverse boeken over internetmarketing waaronder "SEO voor Dummies", uitgegeven door uitgeverij Pearson.
google partner badge
Copyright © 2023 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.