SEO. Zichtbaar beter in Google.

Uw site zichtbaar beter in Google? Meer bezoekers en meer omzet? Wij zorgen dat OOSEOO uw site optimaliseert!

Direct starten met SEO

SEO

In Google op topposities zonder hiervoor te betalen

Door inzet van SEO verbetert OOSEOO uw positie in het niet-betaalde gedeelte van Google, zo ontvangt u meer bezoekers op uw website.

Meetbare resultaten

Onze SEO inspanningen zijn meetbaar, net als de stijging van uw bezoekers, de omzet en het aantal orders.

Beter rendement en lagere kosten

De specialisten van OOSEOO zorgen ervoor dat u beter zichtbaar bent in Google zonder dat u afhankelijk bent van terugkerende advertentiekosten. Beter vindbaar in Google zonder hiervoor te betalen? Dan heeft u een OOSEOO geoptimaliseerde site nodig!

Seo specialist OOSEOO

Onze SEO aanpak is gebaseerd op ervaring!

Voor diverse bedrijven realiseren wij een goede vindbaarheid van websites en webshops in de niet-betaalde zoekresultaten van Google.

Wij geven geen vage beloftes maar realistische doelstellingen. Vraag ons gerust om referenties uit de praktijk!

OOSEOO is een autoriteit op het gebied van SEO. Niet voor niets publiceerde directeur/eigenaar Mark Jansen reeds twee boeken over dit onderwerp via uitgeverij Pearson Education, de grootste internationale uitgeverij van computerboeken.

Heeft u vragen over deze dienst? Of wilt u meer informatie?


Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Liever direct telefonisch contact?
Bel 010 795 5671

  Veel gestelde vragen over SEO

  SEO staat voor search engine optimization. Hieronder vallen diverse technieken die een website zoekmachinevriendelijk maken. Het doel hiervan is een hoge positie in de niet-betaalde zoekresultaten van Google behalen.
  Er zijn ongeveer honderd factoren die bepalen of uw site wel of niet goed wordt gevonden in Google. Het is noodzakelijk dat uw site op de belangrijkste van deze punten is geoptimaliseerd. Om hoog in Google te komen hoeft u zeker niet aan alle honderd factoren te voldoen.
  Met SEA betaalt u voor een positie in Google. Dit doet u door op zoektermen te bieden waarop u gevonden wilt worden. Met SEO optimaliseert u uw site zodat deze door Google bovenaan wordt geplaatst in de niet-betaalde zoekresultaten van Google. Zowel SEA als SEO hebben voor- en nadelen. Een combinatie is vaak de beste oplossing. Een goede internetmarketingstrategie is daarom van essentieel belang.
  Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Maar de eerste verbeteringen zouden zichtbaar moeten worden binnen vier tot zes weken. Een belangrijke voorwaarde is dat andere websites naar uw site linken. U kunt dit bewerkstelligen door uw site te promoten bij eigenaren van sites die relevant zijn aan het onderwerp van uw site. Dit proces wordt ook wel linkbuilding genoemd. Het hebben van links is ook een voorwaarde om ervoor te zorgen dat uw site ge?ndexeerd wordt in zoekmachines. Na zes tot negen maanden zijn alle effecten van SEO inspanningen helemaal zichtbaar.

  Nee, dit is helaas niet mogelijk. Google bepaalt wie wel of niet bovenaan komt te staan voor iedere zoekterm. Anderen kunnen slechts op basis van ervaring proberen om een site zo te optimaliseren dat deze hoog scoort in Google. Wie anders beweert die liegt.Vaak worden wij geconfronteerd met bedrijven die u gegarandeerde topposities in Google beloven. Dit is echter onmogelijk en dus helaas te mooi om waar te zijn. Het gaat hier vaak om zoektermen waar maar weinig concurrentie voor is en waar bijna niemand op zoekt. Vraag deze bedrijven eens of het ook lukt voor woorden als vakantie, hypotheek of verzekeringen. Dan komt het ware verhaal snel boven!

  Voor diverse klanten hebben wij ook in competitieve branches zeer goede resultaten bereikt. Dat is ons beste argument om voor OOSEOO te kiezen. Daarnaast schreef Mark Jansen, eigenaar van OOSEOO Internetmarketing meerdere boeken over dit onderwerp. Zo schreef hij ?SEO voor Dummies?, uit de bekende voor Dummies reeks. Deze bestseller is uitgeven door uitgeverij Pearson, de grootste computerboekenuitgeverij van de wereld.

  Nee, dit doen wij niet. Ondernemen is risico nemen. Het business model dat wij zouden moeten hanteren om onze diensten op deze manier te kunnen aanbieden pakt veel duurder voor u uit. De ervaring leert dat dit voor de meesten geen probleem is totdat het resultaat is bereikt. Dit komt mede omdat u blijft betalen voor een toppositie in de niet-betaalde zoekresultaten van Google. Terwijl het juist een van de belangrijkste voordelen van topposities in de organische zoekresultaten is dat u hiervoor juist niet hoeft te betalen.Een goede positie is bovendien een samenspel van heel veel factoren en een goede samenwerking met u als eigenaar van de site. OOSEOO heeft niet altijd de gehele regie in handen om het maximale uit uw site te halen. Dat komt omdat wij soms afhankelijk zijn van derden en beschikbare middelen om het gewenste resultaat te bereiken.

  Wij beschikken echter over een ruime hoeveelheid succesverhalen. Vergeet ons daarom vooral niet te vragen naar onze referenties.

  U kunt niet vroeg genoeg starten met SEO. Het beste is nog voor de bouw van uw website te onderzoeken voor welke zoektermen u gevonden wilt worden. De beste zoektermen zijn relevant voor de producten en/of diensten die u aanbiedt op de site. De zoektermen die veel worden gebruikt met (relatief) weinig concurrentie, zorgen ervoor dat bezoekers op uw website daadwerkelijk vinden waarnaar ze op zoek zijn. Deze zoektermen vindt u gemakkelijk met een zoekwoordenonderzoek. De uitkomsten uit het zoekwoordenonderzoek verwerkt u in de content van uw website.

  google partner badge
  Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.