Vacature SEO specialist (m/v) 32-40 uur per week

Functieomschrijving
Jij bent die SEO specialist die zich verantwoordelijk voelt voor de zoekmachine optimalisatie strategie van onze klanten en die ze hier optimaal bij kan adviseren. Het is jouw doel om een strategie op te stellen, de implementatie hiervan met succes te begeleiden en de opvolging te doen in de uitvoering. Je bent onderdeel van het SEO team en het verzorgen van daadwerkelijke verbeteringen van de online zichtbaarheid van de website is jouw doel. Je bent een volwaardige partner in advies en uitvoering op het gebied van technische implementatie van SEO. Zowel on-page optimalisatie als off-page optimalisatie.

Wil jij als zelfstandig opererende SEO specialist aan de slag bij een groeiende organisatie die je de vrijheid geeft om jezelf te ontwikkelen en eigenaarschap te nemen voor je eigen projecten? Kijk dan snel verder.

93% van de online ervaringen beginnen met een search engine!
Dit betekent dat nu, meer dan ooit, Search Engine Optimization vaardigheden de essenti?le troef zijn. Dus als je SEO tot in de puntjes beheerst, hebben onze klanten meer websiteverkeer met een hoger conversiepercentage als gevolg. OOSEOO is een autoriteit op het gebied van SEO en daar kun je bij horen. OOSEOO is in2016 door Google genomineerd in de categorie beste zoekmachine marketing campagne tijdens de Google prestigieuze Premier Partners Awards. Eigenaar van OOSEOO Mark Jansen schreef diverse boeken op gebied van online marketing waaronder SEO voor Dummies uit de succesvolle voor Dummies reeks.

70% van de klantervaring journey is voltooid voordat een koper een verkoper benadert
Deze verschuiving in de macht van de verkoper naar de koper betekent dat jij als SEO specialist gedwongen bent om je strategie te heroverwegen. En de enige echte effectieve manier om een digitale marketing strategie te herzien is om nieuwe plannen uit waardevolle inzichten te halen. Jij moet bij ons verder gaan dan het gebruik van Google Analytics alleen. Jij ziet de uitdaging om daarnaast te werken met webanalyse pakketten, zoals SEOReview, Ahrefs, MOZ, Google Search Console, Google Datastudio, SEMRush en Google Tag Manager.

Een dag SEO bij OOSEOO
? Account Management: Verantwoordelijk voor een aantal accounts/klanten en daarbij dus verantwoordelijk voor technische en functionele SEO adviezen aan klanten.
? SEO Campagnes/Strategie?n: Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van iedere SEO strategie maar er is meer. Je haalt alles uit de kast om SEO technieken resultaat gericht in te zetten voor onze klanten. Je werkt nauw samen met onze SEA specialisten en front-end developers, die als team verantwoordelijk zijn voor het e-commerce succes van onze klanten. Jij speelt als SEO specialist hierin een belangrijke rol.
? Innovatie en ontwikkeling: het altijd door ontwikkelen van je SEO expertise en op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen is voor jou vanzelf sprekend, daag ons maar uit met jouw up to date kennis en denk proactief mee over verbetermogelijkheden en het behalen van doelstellingen van de opdrachtgever. Je durft stelling te nemen op basis van eigen ervaring in de wereld van SEO waarin een hoop gebakken lucht wordt verkocht.

Wat neem je mee:
? Een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond
? Minimaal 2 jaar werkervaring met zoekmachine optimalisatie
? Ervaring met webanalyse pakketten, zoals SEOReview, Ahrefs, MOZ, Google Search Console, Google Datastudio en Google Tag Manager.
? Sterk analytisch vermogen;
? Open-minded en verandervaardige houding;
? Empathisch en feedback ontvankelijk;
? Goede projectmanagement- en planningsvaardigheden;
? Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord ?n geschrift;
? Kennis van CRO, SEA, HTML, WordPress en of SEOShop/Lightspeed is een pr?;
? En natuurlijk ben je zeer zelf-gemotiveerd en nieuwsgierig.

In ons selectieproces stellen wij attitude en skills boven knowledge.
Ben jij onze nieuwe SEO specialist die open staat voor feedback, kritiek niet persoonlijk opvat, emoties weet te ventileren, zelfbewust, evenwichtig, flexibel en empathisch is en eerst tot 10 telt voordat hij handelt.

What?s in it for you?
? Unieke waardepropositie
? Kans om net zo hard te groeien als wij!
? Verzilver jouw kennis door bij te dragen aan onze innovatie
? FUN, gepassioneerde en professionele collega?s in een platte organisatie.
? Training onder werktijd

Wij bieden jou een meer dan uitstekend salaris, een on target bonusregeling zonder plafond, incentives en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel? Stuur dan een korte motivatie en CV naar mjansen@ooseoo.com. We zien uit naar je reactie!

Voor vragen kun je bellen met Mark Jansen op telefoonnummer 06- 227 11 040.

OOSEOO Internetmarketing
Euroweg 39A
3825 HA Amersfoort
ooseoo.com

Acquisitie na aanleiding van deze vacature wordt beslist niet op prijs gesteld!

google partner badge
Copyright © 2024 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.