Webshop design. Kies eerst het beste platform.

Webshops op het platform van SEOshop zijn direct goed vindbaar in zoekmachines zoals Google en dat vinden wij belangrijk.

Starten met webshop design

Webshop design

Webshop design met alle functionaliteiten

OOSEOO is SEOshop platimum partner van het eerste uur. Ook maatwerk en ontwikkeling op dit succesvolle SAAS platform is heel goed mogelijk. Hiervoor hebben wij eigen in-house webshop design professionals in dienst, die nieuwe maar ook bestaande webshops naar het SEOshop platform kunnen ombouwen. Inclusief alle gewenste functionaliteiten.

Profiteer van de krachtige combinatie OOSEOO en SEOshop!

OOSEOO kent de webwinkelsoftware van SEOshop heel erg goed. OOSEOO heeft uitgebreid onderzoek gedaan en dit is met afstand het beste e-commerce platform.

Met deze websoftware bouwen wij de mooiste en best converterende webshops!

Snel online met een perfecte webshop!

De meerwaarde die OOSEOO biedt als SEOshop platimum partner is een vlotte en gedegen opstart gecombineerd met de kennis en ervaring om goed vindbare webshops te bouwen, die er niet alleen heel goed uitzien op de pc maar ook op tablets en smartphones.

seoshop

Start vandaag uw 14-dagen gratis demo
Gratis veertien dagen uitproberen!

Een account aanmaken is het enige dat nodig is om direct aan de slag te gaan. Het beheren van de webshop gebeurt volledig online via een webbrowser.

Alles zit ingebouwd, inclusief iDeal

In de webwinkelsoftware zit standaard alles ingebouwd wat u nodig heeft, Google Analytics, diverse betaalmogelijkheden en nog veel meer!

Gemakkelijk starten zonder hoge investering

Het starten van een webshop via SEOShop is gebouwd als SAAS (software as a service) oplossing en vergt daarom geen hoge investering, terwijl u wel meteen een superieure webshop heeft.

seoshop-ooseoo-circle

Heeft u vragen over deze dienst? Of wilt u meer informatie?


Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Liever direct telefonisch contact?
Bel 033 760 0110

Please leave this field empty.

Veel gestelde vragen over webshop design

SEOShop is een compleet systeem op basis van SAAS (Software As A Service). Dit betekent dat alles wat u nodig heeft om te verkopen direct perfect geregeld en aanwezig is.

Uw webwinkel staat veilig gehost in de cloud. Daar hoeft u zich als webwinkelier dus geen zorgen meer over te maken. Extreem snelle laadtijden en het feit dat uw online shop altijd beschikbaar is, vormen samen de basis voor uw online succes. U bespaart hiermee ook de kosten voor een eigen webserver uit. Hosting wordt vaak goedkoop aangeboden maar goede, betrouwbare hosting is heel duur en bovendien zeer complex.

Wie niet kiest voor een alles-in-één oplossing dient ervoor te zorgen dat men beschikt over voldoende technische kennis om een eigen webserver in de lucht te houden. Daarnaast is het noodzakelijk om experts in te huren voor de installatie van webwinkelsoftware, plus het integreren van alle noodzakelijke extra integraties, zoals het faciliteren van online afrekenmogelijkheden en vele andere functionaliteiten.

De open source versie van Magento is gratis en daarom lijkt dit een aantrekkelijk alternatief. Dit geldt ook voor soortgelijke webwinkelsoftware zoals bijvoorbeeld Prestashop.

De kosten zitten in het installeren van de software, webshop design en de installatie van plug-ins om alle functionaliteiten, die niet standaard in de webwinkelsoftware zitten, achteraf in te bouwen. Zo zit bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het accepteren van IDeal betalingen niet standaard in Magento en Prestashop. Natuurlijk kan dit wel ingebouwd worden. Hier heeft u echter in de meeste gevallen voor elke betaalprovider wel een aparte plug-in voor nodig.

SEOShop heeft een standaard koppeling met alle mogelijke betaalproviders standaard ingebouwd. Deze zijn direct te gebruiken waardoor het makkelijk is in het gebruik. Bovendien kunt u, indien gewenst, overstappen van betaalprovider zonder dat u vast zit aan extra kosten om dit te laten wijzigen door (dure) Magento specialisten.

Alle extra mogelijkheden dienen bij open source systemen ingebouwd en up to date gehouden te worden en daar ontvangt u van een Magento specialist facturen voor op uur basis en dat kan hard oplopen. Als alternatief zit u mogelijk vast aan dure onderhoudscontracten .

Zelfs als u na oplevering niets meer wilt veranderen, dan bent u toch nog steeds heel veel geld kwijt aan het up to date houden van de software. Magento en andere open source webwinkelsoftware brengen regelmatig updates uit om lekken te dichten. Updates zorgen ervoor dat uw webserver niet gehackt kan worden. Negeert u die updates, dan is uw winkel zeer gevoelig voor aanvallen van hackers met als gevolg dat uw winkel niet meer beschikbaar is voor uw klanten. Na een update werken mogelijk de plug-ins niet meer correct. Deze moeten in sommige gevallen aangepast worden om weer compatibel te zijn met de updates van Magento of Prestashop.

Sommige plug-ins dienen ook regelmatig te worden voorzien van updates want ook deze software is gevoelig voor aanvallen van hackers. Met een beetje pech heeft u direct na de lancering van uw online shop te maken met updates waardoor u direct vastzit aan extra kosten die behoorlijk kunnen oplopen. Heeft u eenmaal een aantal forse kostenposten voor het aanpassen gemaakt, dan wordt overstappen erg lastig. Dan zit u vast aan uw webbouwer en die zal u keer op keer facturen sturen voor iedere aanpassing.

Met een SAAS oplossing heeft u hier geen last van. Alles wordt up to date gehouden. Hiervoor betaald u een vast laag maandbedrag. U heeft geen dure onderhoudscontracten nodig. Uw webwinkel staat op betrouwbare hosting met 24x7x365 monitoring en u heeft de beschikking tot onbeperkte ondersteuning van specialisten.

OOSEOO heeft als een van de weinige online shop developers ervoor gekozen om uitsluitend webwinkels te ontwikkelen op basis van het SAAS platform van SEOShop. Voor onze online marketing diensten geldt dit natuurlijk niet. Dit is volledig platform onafhankelijk.

Ja, er zijn diverse thema’s beschikbaar waarmee u uw shop een eigen uitstraling kunt meegeven. Het is echter ook heel goed mogelijk om een eigen ontwerp te gebruiken dat geheel aansluit op uw wensen en huisstijl. OOSEOO is platimum partner van SEOshop en onze in-house webshop design specialisten zijn in staat om snel en goed maatwerk te leveren dat perfect aansluit op uw wensen. U kunt rekenen op onbegrensde maatwerkmogelijkheden zodat u kunt rekenen op een professionelere uitstraling dan uw concurrenten.

Wij ontwerpen zelf maar ook een bestaand webshop design bouwen wij zonder problemen om naar SEOShop. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een ontwerp dat is opgemaakt in Photoshop of om de migratie van een bestaande shop gebouwd op een ander platform.

Indien gewenst kunt u zelf gemakkelijk elementen van uw online winkel aanpassen. Zo is het mogelijk om zonder kennis van HTML en CSS lettertypes aanpassen en kleuren wijzigen van veel elementen. Wie volledige controle wil hebben over alle aanpassingen kan hiervoor de editor gebruiken. Voor het gebruik van de editor is uitgebreide documentatie beschikbaar. Wilt u iets herstellen of ongedaan maken? Dan kunt eenvoudig revisies terugzetten.

Een webwinkel gebouwd op basis van SEOShop is een goed uitgangspunt voor een goede online vindbaarheid en topposities in de zoekresultaten van Google. Er is echter meer nodig dan enkel goede webwinkelsoftware.

SEO is een onmisbare factor binnen een gedegen online marketing strategie. Nog voor het ontwikkelen van de shop dient er een plan van aanpak voor SEO aanwezig te zijn. Wie alle elementen van SEO goed toepast in de shop zal net als vele andere klanten ervaren dat het systeem zeer zoekmachine vriendelijk is.

OOSEOO heeft diverse referenties van shops die uiterst succesvol zijn en die allemaal zeer hoog scoren in de niet-betaalde zoekresultaten van Google.

Ja, OOSEOO vindt het net als Google heel belangrijk dat een webwinkel op alle apparaten goed wordt weergeven. Consumenten schakelen constant tussen verschillende schermen. Google denkt dat vanaf 2015 het aantal zoekopdrachten via mobile apparatuur het aantal zoekopdrachten vanaf desktop PC’s zal overschrijden. Dit is een belangrijke ontwikkeling waar OOSEOO rekening mee houdt als het gaat om responsive webshop design.

Onze ervaren webshop design professionals hebben veel ervaring met responsive webshop design. Een webwinkel die op alle apparatuur goed wordt weergegeven, scoort hoger in de zoekresultaten van Google en biedt de gebruiker de beste gebruikerservaring! Dat laatste is natuurlijk essentieel voor het conversiepercentage en natuurlijk de omzet van uw webwinkel.

Webshop design is veel meer dan alleen een professionele uitstraling. Het dagelijkse beheer van de webwinkel is minstens zo belangrijk.

In de uitgebreide backend kunt eenvoudig alles beheren vanaf een centrale plek.

Uw producten worden perfect gepresenteerd aan potentiele klanten

In veel gevallen zijn producten niet helemaal hetzelfde. U kunt gemakkelijk productvarianten op geven zoals verschillende maten en kleuren. Standaard is een zoomfuntie ingebouwd voor alle productfoto’s. Indien de klant klikt op een productfoto wordt er automatisch een grotere foto van het product aan uw klant getoond.

Korting geven? Geen probleem

Het is mogelijk om op diverse manieren kortingen aan te bieden. Dit kan op product niveau of met staffelkortingen. U kunt ook instellen dat de verzendkosten gratis zijn als er voor een bepaald bedrag wordt besteld.

Voorraadbeheer

U kunt per product de voorraad opgeven. Het mogelijk om alleen producten te laten zien die u werkelijk op voorraad heeft. Is het product uitverkocht? Dan is het niet meer zichtbaar en te bestellen in de shop.

Invoeren en updaten van uw assortiment

Met de handige import en export functionaliteit voorziet u uw webwinkel eenvoudig van nieuwe producten. Het is ook mogelijk om gemakkelijk producten en prijzen te wijzigen met deze importeer en exporteer functie.

Van bestelling tot aflevering, alles is gemakkelijk te volgen en te beheren

Via de backend beheer u gemakkelijk alle inkomende bestellingen en eventuele retouren. Vanuit het uitgebreide ordersysteem print of mailt u gemakkelijk facturen en pakbonnen. Ook klanten houdt u hier gemakkelijk op de hoogte over de status van hun bestelling. Bovendien kunt met apps uit de appstore koppelingen realiseren tussen externe voorraadsystemen, cms systemen en boekhoudprogramma’s. Een apart ordermanagementsysteem is niet langer noodzakelijk.

Standaard is onze webwinkelsoftware meertalig. Dit betekent dat niets internationaal ondernemen in de weg staat!

Google heeft onderzocht dat meer dan 75% van alle internetgebruikers bereid is om een aankoop te doen bij een buitenlandse webwinkel indien dit voordeliger is. Webwinkels kennen geen grenzen. Zeker niet wanneer deze door OOSEOO zijn gebouwd.

Maar liefst 14 talen zijn standaard direct beschikbaar. Binnen de beheeromgeving kunt u gemakkelijk regels instellen voor verschillende valuta, wel of geen BTW in rekening brengen en aparte verzendkosten opgeven voor elk land waar u wilt verkopen. Uw internationale klanten krijgen de producten getoond met prijzen in de eigen valuta. Het systeem kent geen grenzen als het gaat om uw internationale groei en export ambities.


google partner bagde
Copyright © 2019 OOSEOO Internetmarketing. All Rights Reserved.